Fotonų terapija + mikrosrovės PDT+

    Fotonų terapija + mikrosrovės PDT+

    pdt0013
    540,00 €
    Su mokesčiais

     

    Antgalis turi 4 fotonų spalvas (raudona, žalia, mėlyna, geltona). Spalvos gali būti laisvai keičiamos ir šviesos banga gali būti konfigūruojama (pastovi arba impulsinė banga - su moduliuotu impulsų ir pauzės laiku).

    Kintamo intensyvumo mikrosroves galima naudoti kartu su PDT. Pateiktas prietaisas paįvairins bet kurio grožio salono ar SPA paslaugas. Platus jo naudojimas yra sėkmės ir pasitenkinimo garantija.

    PDT

    Naudodamas fotoninę energiją, jis aktyvina fotoreaktyvias molekules, kad susidarytų laisvieji radikalai, skatinantys ląstelių metabolizmą ir audinių atstatymą. Jis atnaujina odą, padeda gydyti spuogus, išblukina randus ir turi antibakterinių savybių.

    Mikrosrovės

    Tai elektrostimuliacijos rūšis, kuri labai aktyviai skatina kolageno ir elastino skaidulų atstatymą, lygina odą, didina raumenų skaidulų susitraukimą ir gerina toksinų pasišalinimą kartu su vandens pertekliumi. Gerina kraujo ir limfos apytaką, o tai turi maistinį ir deguonies prisotintą poveikį. Pagreitina pieno rūgšties ir medžiagų, atsakingų už skausmo pojūtį (bradikinino ir histamino), skaidymą, padidina baltymų sintezės procesą ir pagreitina audinių gijimo procesą.

    Mikrosrovėmis vykstantys procesai labai aktyviai skatina regeneraciją ir lygina odą, mikrosrovės palengvina toksinų pasišalinimą kartu su vandens pertekliumi, pagerina odos estetiką, todėl ji tampa lygesnė ir skaistesnė. Pasižymi regeneracinėmis savybėmis ir stiprina medžiagų apykaitą odos ir raumenų audiniuose. Srovių įtakoje ląstelių atsinaujinimas paspartėja 35% (odos atsinaujinimas vyksta 3,5 karto greičiau).

    Liftingo efektas yra ilgalaikis ir efektyvus. Laikotarpiu tarp procedūrų odoje vyksta atstatymo ir gijimo procesai. Padidėja kolageno, elastino ir kitų odos sveikatai svarbių medžiagų (kolagenazės, hialurono prokolageno receptorių) kiekis.

    No reviews
    Pamėgta
    Product added to compare.
    Mes naudojame slapukus. Slapukų taisyklės.