Kaip išsirinkti tinkamą gultą?


Dėl didelės prekių pasiūlos dažnai klientai pasimeta kurias prekes išsirinkti darbui namuose ar salone, todėl šį kartą patarsime nuo pačio svarbiausio grožio srityje - gulto. Specialistai pirmiausiai atkreipia dėmesį į gulto spalvą. Šiuo metu vyrauja dvi pagrindinės spalvos: balta ir juoda. Balta spalva asocijuojasi su estetika ir švara, nors ir ant gultų tiesiate paklotus, bet balto gulto nusidevėjimas estetiškai yra didesnis negu kitų spalvų dėl rankenėlių, papildomų konstrukcijų ar galinės gulto dalies. Klientai dažnai prie gulto spalvos derina ir kitas prekes kaip: pakojus, balnus, laukiamojo sofas, priemones ir t.t. Visų išvardintų priemonių nusidevėjimas esant baltos spalvos yra taip pat ženkliai didesnis, o kaip pavyzdys, baltas balnas nenaudojant frotinio ar kitokio užvalkalo nusidažo nuo džinsų juodai. Juoda gulto spalva yra kiek saugesnė tik ant jos ypač matosi nusėdusios dulkės ir vizualiai mažina patalpų dydį. Likusių spalvų taip pat negalima pamiršti, ryškios spalvos gultas gali tapti jūsų patalpų akcentu arba gultą galima derinti pagal jūsų prekinio ženklo pagrindinę spalvą. Reikia neužmiršti ir neutralios spalvos gultų, ypač turinčių rudus atspalvių tonus, nes rudi atspalviai atrodo prabangiai ir itin dera prie baltos spalvos, prie medžio elementų, kas šiuo metu yra labai populiaru. Prieš perkant gultą visada svarbiausia atsižvelgti į turimas patalpas, net jeigu norite elektrinio, didžiausio turimo gulto, o patalpa tenka dalintis ir po jūsų procedūros atvyks kitas specialistas kuriam gultas yra nereikalingas, stumdyti vis 80 kg. nėra išeitis. 


Masažisto gultas

 Kuo didesis gulto ataikymo svoris
 Turi būti kuo mažiau sudūrimų
 Nebūtų papildomų pasidėjimo fizelinui 


Masažistėms rekomenduojami gultai turi būti su kuo mažiau sulenkimų jog klientas gulėtų kuo tiesiau. Perkant masažinį gultą reikia žiūrėti ne į kojų sudėtį ar jos metalinės, ar medinės, o gamintojo maksimalų atlaikymo svorį. Skaičiuokite ne tik kliento svorį, o ir pridėkite savąjį dėl spaudimo galios masažo metu klientui. Taip pat papildomi pasidėjimai rulonams ar kitoms priemonėms procedūrų ir sulankstymo metu daužosi į gultą ir pablogina priėjimą prie kliento kas sukelia papildomų nepatogumų. Apačioje rekomenduojamas gultas yra itin stabilus, dviejų dalių, o papildomi pasidėjimai procedūru metu nesimaišo ir nepablogina priėjimo.




Blakstienų meistro gultas

 Tinka pašildymo funkcija
 Privalumas rankų papildomi pasidėjimai
 Papildomi pasidėjimai priemonėms


Iš esmės blakstienų meistrėms tinka visi gultai, kaip minėta ankščiau, svarbiausia ar turite pakankamai erdvės gultui. Viena iš klienčių mėgstamiausia padėtis yra gulto šildymas, kadangi procedūra nėra trumpa, papildomas komfortas klientėms labai patinka. Elektriniai gultai patogesni dėl didesnių galimų gulto padėčių priklausomai nuo atliekamos procedūros. Papildomi pasidėjimai jums palengvins darbą, kai visas priemiones galėsite laikyti prie pat. Rekomenduojamas gultas yra mechaninis, bet ypač patogus dėl papildomų pagalvėlių. 




Comments (0)

No comments at this moment
Pamėgta
Product added to compare.
Mes naudojame slapukus. Slapukų taisyklės.