Priaugintų blakstienų pašalinimas namų sąlygomis

Priaugintų blakstienų pašalinimas namuose, ar tai saugu?

Trumpas atsakymas - ne. Interneto amžiuje yra šimtai tinklaraščių įrašų ir „YouTube“ vaizdo įrašų, kaip pašalinti priaugintas blakstienas namuose, neapsilankant pas specialistą. Tačiau šie naminiai metodai yra rekomendaciniai ir gali būti LABAI pavojingi. Nors ir dar karantino metu salonai nedirba, bet siūlome jų išlaukti.

Reikalingos priemonės:

•Profesionalus blakstienų priauginimo klijų valiklis (removeris)

•Padeliai

•Mikro šepetėliai

•Vatos diskeliai

•Blakstienų šukutės

•Laikmatis



Eiga:

Blakstienas geriau šalinti pasikvietus pagalbinį žmogų arba, blogiausiu atveju, bandyti procedūrą atlikti vienai, tik atskirai po vieną akį. Pirmiausia užsiklijuokite padelius, jie reikalingi izoliuoti apatinėms blakstienoms (detaliau nuotraukoje). 

lash-removal.jpg
*Nuotrauka iš interneto


Sekantis žingsnis blakstienų nuėmejo (Remover) užtepimas. Su šia priemone 100% galima nusiimti blakstienas, tačiau šią priemonę reikia naudoti labai atsargiai, nes patekus į akis galimas stiprus griaužimas. Blakstienų nuemėjai rekomenduojami naudoti meistrams, todėl būkite labai atsargios naudodamos šią priemonę, o ypač bandant tai atlikti vienoms. Jei nuspresite naudoti removerį, pasikonsultuokite su pardavėju prieš perkant, jis pakonsultuos kurį išsirinkti. Pačio removerio nereikia labai daug, užtenka lašiuko ir su mikro šepetėliu paskirsčius produktą palikti vienai minutei ant blakstienų įsigerti. Pralaukus minutę blakstienas šukuokite su blakstienų šukutėmis iki kol išsišukuos priaugintos blakstienos ir su vandenyje sušlapintu vatos diskeliu jas kruopsčiai nuvalykite jog neliktų ant akių removerio. Neiššukavus visų blakstienų procedūrą reikėtų kartoti vėl patepus removerio.  



*Nuotrauka iš interneto


*Removeriui patekus į akis kuo skubiau plaukite akis, o nepraėjus skausmui kreipkitės pas gydytojus.


Vienas iš kitų būdų - blakstienas tepti riebiais aliejais (dažniausiai naudojama ricinos aliejus). Šiuo būdu galima nuimti didelę dalį priaugintų blakstienų, tačiau kai kurios gali nenusiimti, todėl procedūrą tektų kartoti dar kartą. Šis būdas reikalauja daug laiko ir kantrybės. Naudojant šį būdą atkreipkite dėmesį ar Jūsų oda nėra alergiška aliejams, taip pat nepamirškite aliejų ant akių/blakstienų draudžiama palikti per naktį. Primename jog aliejus kemša poras ir skatina akių patinimą, gali atsirasti alergija, jausite diskomfortą.

Comments (0)

No comments at this moment
Pamėgta
Product added to compare.
Mes naudojame slapukus. Slapukų taisyklės.